Brödbak som doftar och Ufo stickning som ska göras klart.

Här kommer ni inte få se några rockande omaka strumpor eller händer där alla är lika, jag är bara inte så, gillar inte det där att alla ska vara lika, göra likadant, tycka likadant … inte fasen är vi lika mer än till kroppen även handikappade kroppar och vad vi har för basbehov, efter det hoppas jag att vi alla är olika personer. Fy så tråkigt det skulle vara om vi alla är lika. Det jag reagerar på är att folk har sånt behov av att visa upp sin godhet, det är väl inte så svårt att ha olika strumpor en dag eller vinka med en hand med ”mot mobbing” eller ”vi är lika” det är ju så självklara saker att jag inte behöver visa upp det. Tänker att det är enormt mycket mobbing i samhället våld/rasism och jagande av personer som har andra åsikter. Med tanke på alla viftande händer med budskap tycker jag att det visar sig för lite i samhället. Om nu alla tycker lika varför agerar inte fler efter sina budskap där ute i samhället?

Efter en dag med besök av dottern och lilla E så kan jag bara konstatera att besök på rätt dag är så roligt. Nu börjar ett bröd i ugnen dofta förföriskt, imorgon kommer sonen med familj och jag tänkte bjuda på gott bröd och pålägg till kaffet, min kära svärdotter har bakat egna dammsugare som hon ska bjuda på, det ser jag fram emot.

En god middag och häng i soffan så mycket roligare blir det inte ikväll.

9 kommentarer på “Brödbak som doftar och Ufo stickning som ska göras klart.

 1. Goaste vännen, jag tror man ska se det som att ”rocka sockorna” är ett sätt att tala om att man accepterar att vi alla är olika. Jag sympatiserar med ändamålet men har inte haft olika sockor.
  Kramis

  1. Jag tycker verkligen att det är behjärtansvärt att tänka på grupper med problem och upplysa om handikapp och olika fysiskt, psykiska problem. Önskar bara att samhällets kollektiv visade mer av samma anda där ute i verkligheten. Stå upp mot mobbing på arbetsplats, regering/riksdag eller skolor, säga ifrån inte bara ha en hand med ”mot mobbing” på sig. Tror du fattar …
   Kramar igen om dig! 🙂

  1. Det är surdeg i och skorpan är frasig och fin, fyrkornskorn la jag i kokande vatten och hade i som lite motstånd i det mjuka innanmätet. Kram

 2. Det är väl helt ok att ”rocka sockorna” en dag men risken är stor att det blir något att ett jippo i sociala medier. Det viktiga är att ändra sitt synsätt och inse att vi alla är olika och att vi har rätt att vara det. Det tror jag många glömmer när de visar upp sina olikfärgade sockar…

  Ha en bra lördag!

 3. Det är precis det jag vänder mig emot att folk gör det som sociala medier gör jippo av, att det bara är en yta utan att folk egentligen förstår och menar det de ”vinkar” för. Du e klok du Znoggis fortsätt nu att krya på dig, det verkar väldigt segt att bli frisk från dessa långdragna baciller.

 4. Här har sonen med familj mumsat på brödet och allt möjligt till pålägg, det blev precis så bra som jag tänkte mig, smakade gott efter promenaden. Svärdotterns hemgjorda dammsugare gick inte av för hackor, de lämnade en ask till oss … inte borde jag inte, som ska föreställa att hålla igen haha, inte ett ord mer än tack sa jag och drömmer redan om kvällsfikat med dammsugare. Nu stack maken ner och handlade skaldjur till middag, vi är galna i det och unnar oss så ofta plånboken tillåter. Trevlig lördag tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s