Får man må bra?

Sitter i soffan och tittar ut … hela hamnen är som borttrollad av dimman, ljuden minskar, det är som om jag svävar ovanför isolerad i mig själv. Det grå består och ser att inglasningen på balkongen är full av regndroppar. Jag vet att ni väntar på vår redan i mars och känner er lurade och irriterade över kylan och det som är typiskt för mars/aprilväder. Men jag njuter av kylan och det grå, lagom är bäst för min kropp, kom inte här och lassa in 25-30 graders värme för då blir jag sjuk.

Fredag och jag har mått bra sedan förra fredagen, fattar absolut inte ett dugg men njuter och känner mig lite skeptisk … väntar fler svarta hål? Den dom lever får se …

9 kommentarer på “Får man må bra?

 1. Vilken underbar utsikt du har! Det måste vara ljuvligt att sitta där med sin kaffekopp och filosofera.
  Det kanske ska vara så nu, att du ska må bra? Låt oss hoppas!

 2. Utsikten är bara så underbar att det inte är sant, jag följer väder och vind tillsammans med måsarna och alla andra fåglar som i uppvindarna sneglar på mig. Himlens speglingar som ständigt förändrar vattenytan är som balsam att följa. Hela Stockholm i min hand med Skansen tvärsöver och Nacka till vänster med inloppet sjövägen till hufudstaden. Det är en lisa för själen att ständigt titta ut.
  Ja, låt oss hoppas att något har vänt i min kropp, kanske ploppade jag ur depressionen efter min hund som dog i maj förra året? Jag vet inte, samma cellgift och kortison som vanligt äter jag …
  Fredag och jag packar för en helg på landet, så skönt, vila, läsa, fika, äta gott, med min man, bättre kan jag inte ha det.

 3. Jag hör din röst då jag läser och orden får en ny mening för mig!
  Jag är inte heller så trakterad av värmen, men desto mer av blå himmel, det blir liksom högre i tak och lättare att andas då. Så det får gärna vara svalt ute o inne, då mår jag bäst. Vi köpte en jättestor fläkt till stugan i fjol. Den kommer att få jobba som tusan i sommar. Hemma är det också fläkt som gäller, jag har en på byrån mittemot sängen o den går hela nätterna. Bengan blir irriterad, tycker den låter som ett reaplan, men jag hör ju dåligt och skiter i vad han säger o tycker!
  Säkert är det sorgen efter vovven som släppt sitt grepp om dig, du lade ju ut en fin bild på honom..har du gjort det på senare tid?
  Ha det så gott på landet nu, njut av god mat o dryck och dina älskade pippifåglar! Här händer ingenting, mer än Melodikrysset i morron bitti. Precis i min smak. Skönt!
  Kram kära söstra mi❤️

 4. 😉 Norrländskan hör jag nu … Jag var så fulsmart att jag köpte en flyttbar AC till A i födelsedagspresent i somras, den var guld värd och flyttades runt under semester först på landet, sen tog vi hem den. Så i år är jag beredd med mer än golvfläkt och bordsfläkt och jag har sympati för Bengan, jag är inte heller tillräckligt döv för att stå ut med ljudet när jag sover.
  Det var länge sedan jag hade en bild på Watson på Fb, har haft så lätt för att böla när jag ser honom ähhh, jag är så oxig med mina känslor, de sitter som berget och det tar lång tid för mig att släppa de jag verkligen tycker om.
  Nu har vi en lugn skön helg framför oss, snart kommer A och vi packar, sticker ner till Ica och bunkrar sen bär det av. Bilresan är så bra för oss, vi pratar oss igenom veckan, tycker och tänker högt och jag har gråtit i nästan ett år under dessa reser, Watson och längtan efter honom.
  Denna resa ska jag banne mig inte böla, hör sen.
  Kram goa ❤

 5. Blir så gla o njuter med dej i ditt mående!!
  Och som fanfar på en bra vecka så blir det ljuvliga landet!!! 🙂

  Kanske blev det en sista gråt på resan men sen tror jag det är nog..

  Hopps du också har solen o svalkan hos dej idag som jag ar det.
  Altandörren på vid gavel och det är sådär lagom svalt inne!

  Ha en skön helg o hälsa A! 🙂

  Kram på du!

 6. Ännu ingen sol i sikte men det gör inget, frukosten blev lååång i nattlinnet med paddan och fågelsång utifrån. Nu funderar jag på att ta mig in i duschen … det går väldigt långsamt.
  Ska plocka lite kvistar och dekorera med påskägg, så att här är fint när vi kommer till påsk.
  Kram på er båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s