Jag surar mellan lammstek och nattning

Blev lite för mycket igår med färgning, bakning och tvättning, jag är ju så jäkla korkad att jag inte kan sansa mig när jag mår bra. Allt som jag som frisk gjorde ska ske just DÅ inte en annan dag. Den där andra dagen är idag och den började något sånär som en vettig dag kan göra men sen ballade allt ur och jag sov i timmar i soffan. Segade mig upp och iväg till fotvård vilket jag har längtat efter och såg fram emot, men det var motigt men gick utmärkt. Hann knappt hem så ringde maken och var på väg upp i backen med bilen, nu skulle vi handla allt inför påsk.

Han har haft det jobbigt de sista dagarna på jobbet, han har många under sig och igår dök inte en omtyckt, duktig arbetskompis upp på mötet och maken fick en konstig känsla i magen. Ringde och ringde utan svar … sökte hans familj och till slut åkte familjen hem till honom och fann honom död. Sorg och bestörtning och många samtal … så när vi hasar runt där på Ica bland andra mer eller mindre påskbesatta och slet i lammstekar och äggkartonger så blev han så sur på mitt korta tonfall (vem blir inte irriterad att handla med en karl som inte lyssnar på svaret när han frågar något) så han gick igång och var onödigt aggressiv. Okej, jag fattar att  saker ska/kan pysa ut någonstans när trycket blir högt, men jag kände att det var fel dag för mig att få en verbal smocka. Så jag surade och sa inget … Nu har jag surat hela kvällen, som om jag har fastnat, svarar på tilltal, men känner mig krängt och arg. Snart går den här griniga tonåringen och lägger sig, imorgon är det en ny dag när jag inte ska sura, barnsla mig. 🙂 det kan vara riktigt skönt att vara förorättad ett tag som omväxling. Det låter mer än det är haha!

Nu ska jag snart hoppa i loppsäcken och läsa min deckare som drar sig mot slutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s