Viva vardagen

Ska erkänna på en gång att jag inte vägde mig imorse, men gick in på mitt konto på Viktklubben och segade runt där inne igen med dagens ätande. En vegetarisk lunch, bröd på jäsning och tvätt som snurrar runt och senare idag barnvakt till äldst och yngst. Blev lite mer än jag hade tänk mig och gubben ringde och sa att han blivit bjuden på handbollsmatch ikväll. Där rök extrahjälpen vid barnvakteriet.

Idag blir det inget tänkande alls här inne, jag känner mig som en större tompåse än vanligt, så där konstigt hjärntrött som jag blir ibland. När jag duschade insåg jag att benen nu måste börja tillhöra den förbaskade ritualen att bli rakade mest hela tiden. Det retar ihjäl mig att vi kvinnor ska hålla på så här och raka delar av kroppen, vissa har inte ett strå på kroppen. Helt sjukt, som protest låter jag benen under vintern växa till vilken typ av djungel som helst, rakar dem bara om jag ska ha klänning och strumpbyxor.

2 kommentarer på “Viva vardagen

  1. ”Hjärntrött” låter inget vidare. Annars kan det ibland vara skönt med ett ”tomt” huvud … om det är tomt av rätt anledning och man inte behöver ha det fullt för att kunna göra saker man vill använda det till … 😉

    Hoppas att även du har sol utanför fönstret … Ska snart ge mig ut och njuta av ljuset och värmen. Det ser tyvärr ut att blåsa rätt rejält, men det ska väl alltid finnas någonstans med lä där man kan njuta lite extra … Så var det igår i alla fall …
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s