Klippte mina underbyxor i delar

Igår rotade jag runt efter ett par gamla underbyxor jag verkligen gillar och en lite töjbar tunn T-shirt-aktig överdel, som jag klippte isär i alla sömmar. Ska testa att sy egna underbyxor, blir det bra kommer jag att slakta många T- shirts som bara ligger för tanten har blivit för stor för dem. Hoppas även kunna sy till barnbarnen, stora planer. 😉 De gamla underbyxorna har jag också klippt isär de ska jag använda som mönster.

Idag gick jag upp lite tidigare för att dagen inte ska ta slut så snabbt, än lyser solen och är det ut man vill så är det nog nu man ska dra på sig jackan … mitt i min frukost? När jag är redo att dra på mig jackan, då har regn och rusk tagit över där ute.

Nu ska jag äta klart min frukost, rostbrödet har nu kallnat och knaprigheten har gått över till seghet, så blir det när jag skriver inlägg i stället för att äta.

12 kommentarer på “Klippte mina underbyxor i delar

  1. Man syr helt enkelt nya trosor av en gammal T-shirt, lägger ut den ituklippta underbrallan på tyget och klipper ut, det blir tre delar, fram, bak och mellan benen biten, sen nya resårer där det ska vara. Jag har sytt fina kalsonger till maken tidigare, då i ett nytt trikåtyg med djungelns alla djur haha 🙂

  2. Tycker det låter väldigt svårt måste jag säga men så är det många år sedan jag sydde senast. Börjar nog bli mer än ringrostig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s