Tokig på teknik

Idag är dagen det inte går någon nöd på mig, fast inget verkar funka när det kommer till kritan. Ringer La Redoute och väntar på att komma fram, väntar och väntar … tills jag blir urkopplad. Surt ringer jag upp och får höra ett inspelat band där de sa att de kanske ringer upp efter samtalet för att höra hur jag upplevde samtalet. Väntar och köar igen, min tur till slut och jag börjar beställa barnkläder, det är till barnbarnen. Plötsligt frågar hon om beställningsnumret på ett plagg igen och jag svarar, upprepar det … tystnad, tystnad … jag säger numret igen och ett litet hallå, ett större Hallå! Inte en käft finns kvar, jag lägger på och känner mig på väldigt dåligt humör. Då ringer det direkt och då får jag höra att de vill fråga mig om samtalet, jag fick undersökande samtalet jag ”kanske” skulle få. Grrr, slängde på telefonen och struntade i att ringa upp och beställa klart.

Sen kan man bli utkastad från paddan lite för ofta vissa dagar, blir sur om jag skriver något som går upp i rök. Eller så kan man tacka nej till reklam och göra det man ska och få ett tack för enkät svar? Hänger ni med? Det gör inte jag. Antar att det var en liten habrovink för att kunna fortsätta skicka reklam, jag har ju inte tackat nej, bara svarat på en enkät, om vad vet jag inte?

Försökte skicka mail, de levererades inte, fråga mig inte varför, det bara är en sån där tekniskt hopplös dag. Men imorgon dyker en ny dag upp när allt funkar, hoppas jag.

Det blir nog inte bättre idag

En kommentar på “Tokig på teknik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s