Baba Ganoush, säger bara baba ganoush ahhhh

Lyckades blanda mörka påslakan med vita underlakan, surt sa räven, så de underlakanen får vi bädda på landet med nästa gång så kan jag köra lite onyttigt blekmedel med lakanen nästa gång de ska tvättas. Tvättar vidare och hoppas hinna ännu en maskin. Jag älskar röror inte de jag skapar här hemma när mina högar växer utan de som jag kan äta upp. Jag längtar alltid efter hummus och andra libanesiska röror, så idag la jag in tre stora auberginer som nu är en härlig Baba Ganoush som ska ätas med pitabröd till en grillad färsk grissida med svålen kvar uppskuren i fyrkanter, rubba in kryddor i den och indirekt grilla svålen knaprig, det ser jag fram emot. Nu ska jag sticka på sockorna jag precis har börjat med, tänkte mig ett sockrace av stora mått, herregud jag har sockgarn som skulle ta mer än ett liv att sticka upp. Till hösten kan jag kanske fota dem och sälja av dem här inne, vem vet?

2 kommentarer på “Baba Ganoush, säger bara baba ganoush ahhhh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s