Om det så är det sista jag gör

Jaha så ligger jag här igen och väntar på att kroppen ska släppa taget om mig, låta mig orka vara med igen. Jag är inne i ett skov av trötthet och värkande kropp, blodtrycket ligger mest nere vid fotknölarna och det blir yrsligt värre, men jag hoppas det vänder nu.

Har haft besök av barnbarn och bjudit på våfflor till allas förtjusning, att vara åtta månader och för första gången få en bit våffla med grädde och jordgubbssylt var en höjdare, så pass att han argt skrek rakt ut när det var slut. En riktig sötnöt är han, så glad mest hela tiden.

Nu ska grunden till nya Attefallshuset läggas i helgen, ändrade planer när huset sätts upp blir 1 juni och jag ställer in mig på att stanna kvar på landet, tänker att det är spännande att se när gubbarna lyfter väggarna på plats.

Veckan som gått har jag mest mått skunk och inte fått något vettigt gjort, avskyr den känslan. Avundas dem som inte vill så mycket, inte har hobbys vad de nu än är för sort. Tänk så skönt att vara nöjd med att inget göra, det verkar finnas fler sådana nu för tiden än förr. Oj, jag pratar inte om arbetslöshet nu, bara så ni vet vad jag menar. Nej, egentligen är jag stolt över att ha velat mycket och inte varit för bekväm, det är sånt jag själv gillar att se hos andra. Finns så mycket lust hos vissa och det är väl en gåva att ha med sig i livet.

10 kommentarer på “Om det så är det sista jag gör

 1. Krya på dig, hoppas att du snart är i farten igen. Själv är jag äntligen nästan återställd efter mitt senaste skov + följdsjukdomar som alltid kommer som ett brev på posten.

  1. Jag har med åren fått lite större acceptans för detta elände, har ju inget val, försöker att inte deppa för mycket och tillåta mig att ligga kvar och sova, finns inget annat att göra. Det går över, men lågtryck blir jag sämre av och vad ska man göra åt det! 🙂 Bara gilla läget. Hoppas du själv nu fortsätter må bra. Kram

 2. Det finns fina och positiva saker i din text. Ser att barnbarnen kan locka fram det, och lyfta dig en stund. Men jag tycker lite för mycket synd om dig för att drista mig till att klicka på ”Gilla” i detta fall …
  Hoppas verkligen att den ”skunkiga” känslan ger vika med det snaraste …
  Önskar dig en fin helg.
  Kram

 3. Lollo, det är segt denna gång, men hoppas jag kommer känna mig piggare om max två dagar. Sen får det fan i mig vara nog 😉 mina barnbarn är energigivare samtidigt som jag blir trött, hur konstigt låter inte det! Jag ville så gärna att de kom fast jag var vissen och dagen efter blev verkligen ett bottennapp, men glad var jag ändå, vill vara med ungarna och familjen.
  Kram

  1. Det finns mycket i livet som har dubbelbottnar. Låter inte alls konstigt att du både behöver dem och blir trött av engagemanget. Förhoppningsvis tar det ut varandra så att det ändå landar på en nivå som fungerar …
   Kram

 4. Fnissade gott åt ditt barnbarn. Undra på att han blev förbaskad då det goda var slut……!
  Men vännen, inte roligt att du mår så dåligt. Hoppas du mår bättre nu! Kram

  1. Idag har jag haft en riktigt go dag, varit ute i solen och assisterat maken som har lagt grunden till nya huset som kommer snart. Han har mätt och mätt tillsammans med mig, han har grävt i gruset för att få samma höjd på cementplattor och block som huset ska stå på.
   Sen har jag suttit på trappen och bara njutit av allt det gröna och fåglarna så klart. Tror aldrig att jag har sett så stora vitsippor, maskrosor och gullvivor som i år, så stora blommor och så otroligt rikligt. Det svala vädret och regnandet har nog hjälpt till, vad tror du?
   Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s