Bring it on

En signal på dörren och där stod Brings brevbärare med paradiset i famnen.  Nu har jag många timmars läsning framför mig, som ni ser på bilden.

Fofflan har du läst dessa böcker av Kristina Sandberg  hon fick Augustpriset 2014.

5 kommentarer på “Bring it on

 1. Ja, är det inte bra att det finns böcker när man inte orkar göra annat än läsa. Ännu en likhet oss emellan. Jag har just skickat en lista till dottern vilka böcker (5st) hon skall beställa från Adlibris (böcker är billigare i Sverige), jag kommer ju till Göteborg/Lerum på fredag.
  Hälsningar från ett regnigt Finland.

  1. Där ser man, jag har alltid läst, under uppväxten matade mamma mig med litteratur så jag läste all fritid och det sitter i.
   Jag beställer oftast från Adlibris eller Bokus, det är billigare än bokaffärer.
   Regnet kommer du nog möta även här, lör vara på väg hit.
   Hoppas du får en trevlig tid med dottern. Kram

 2. Det här är ju som en tanke!
  Ikväll ska jag beställa semesterböcker och letade i minnet eftet namnet på just den här författaren. Tack!

  1. Ibland undrar man ju när man får svar som man ropar 🙂 vi får höras om vad vi tycker om böckerna senare. Jag har precis läst Cirkeln, nu väntar Eld och Nyckeln så det kommer ta ett tag innan jag kan läsa Kristina Sandberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s