Rastlöshet, vad ska den vara bra för?

Om 20 minuter hämtar jag barnbarnet på dagis, sen kommer taxin. Varför blir jag alltid så stressad den sista stunden innan jag kan göra mig iordning och gå? Spelar ingen roll vad jag ska göra, alltid samma rastlöshet och oro.

Jag har packat för picknick, allt utom regnrock.

 

4 kommentarer på “Rastlöshet, vad ska den vara bra för?

  1. Vad skönt att ni fick en bra eftermiddag.
    I morgon får jag krama mitt barnbarn Ebba som är 2 år och 4 månader, som jag längtat.

  2. Barnbarnet som åkte taxi med mig är 6 år och barnbarnet vars dagis vi åkte till är Ella två år i juli. Rent magiskt med kärleken till ungarnas ungar. Krama på Ebba imorgon och känn kärleken i hela kröppen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s