En glimt av

… av sol idag mellan än så länge lättare vita moln. Igår fick jag så jag teg, ett åskväder av det redigt hukande slagen utspelade sig i området. Ut slet jag alla tänkbara kontakter och satt här i ett märkligt gult sken fast det tidsmässigt var kväll. Var det inte något gult man fick laborera med i kemin, något gult som luktade illa? Ljuset igår fick mig att tänka på kemin …

Avslutet på åskan var ett subtropiskt hinkhällande av regn, ni må tro att jag lever upp, dansar som en egen liten hysterisk snoa. Sen blev det lugnt och jag kunde stoppa in kontakterna igen och försjunka i virkning och tv tittande.

Här bygger två snickare vårt hus till ungarna och ev gäster, det har gått så snabbt, killarna är verkligen duktiga och trevliga så det räcker och blir över. Jag har bjudit på kaffe och idag gjorde jag mig till och bakade muffins, idag åker de hem och kommer tillbaka nästa vecka.

Jag har inte skrivit något eller visat bilder som jag hade tänkt, det är helt omöjligt att få in bilder, det bara rullar men nu ska jag testa igen. Blir det utan bild så vet ni och jag blir glad om jag ens får in dessa rader.

En kommentar på “En glimt av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s