Fick massage

… av min tandläkare, det låter fint eller hur? En tand fick massage en minut 🙂 med en ny specialtandkräm för att ta bort ilningarna. Sen slipades tanden ner då jag bet snett vilket kan ha skapat dessa smärtsamma ilningar och att undvika att tugga med tanden. Inga hål i käften alls och skulle nu tanden inte bli bra så blir det rotfyllning.  😦  Men det återstår att se.

Hemresan blev precis så där ruskigt som jag var rädd för, svetten rann och jag såg skimmer och gröna fläckar flyta omkring i asfalten, men jag svimmade inte fast jag en stund funderade på att slänga mig platt på bussgolvet. Men sen tänkte jag på alla runt om som skulle bli rädda och undra vad det var för fel på mig. Jag har ju lyckats svimma sittande tidigare utan att ramla ner på golvet så jag tänkte att med lite tur sitter jag nog kvar ifall …

Hem kom jag och soffan blev jag liggande i resten av dagen, sov som en stock. Nu är jag på väg till frissan, ska ta bussen både dit och hem så att jag minimerar ev dåligt mående. Jag var till doktorn i måndags med förkylningen, värken i öronen och ilningarna i skallen, men tar det aldrig slut? Virus, jaha då tar det veckor att bli av med det, och mer för mig med sänkt immunförsvar.

Näää, nu blev hela inlägget som en gnölig sjukjournal, usch så tråkig jag blir när jag inte mår bra. I helgen ska vi måla på nya huset om vädret tillåter.

6 kommentarer på “Fick massage

  1. Ibland är det ju tyvärr så livet ser ut. Eländet gaddar ihop sig. Vilken tur att det lättar lite när vi får skriva av oss. Jag hoppas på god bättring och uppehåll till målningen.

  2. Skönt att gnälla av sig ibland och till sånt finns ju din bloggen. Just nu avundas jag såna som kan jobba i sin trädgård i timtal, själv orkar jag en kvart i taget och måste vila flera timmar efter ett sånt pass. Inte konstigt att mina blombänkar ser risiga ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s