Flyt

Är huvudet dumt får kroppen lida, stod ute länge igår och pratade med vänner i en klänning med korta ärmar, inte var det så soligt att jag tänkte på min tidigare ”solskada” på bröstet och lite på sidorna på kinderna. Så inatt har jag kliat och kliat, smorde mig imorse med aloe så jag blänker som ett nybonat golv. Tänk att det är så svårt att komma ihåg detta vår efter vår.

Igår var en dag att njuta av, började med fotvård, träffade vänner utanför Ica, handlade, fikade, stekte kotletter i hast, iväg till sonen med fästmö, kaffe och midsommarplanerande, krama på mina barnbarn.

Idag ska jag hämta barnbarnet och gå till friSören, vi har varit på väg dit många gånger men vi har båda blivit sjuka och fått skjuta på det hela, men idag ska det ske.

12 kommentarer på “Flyt

  1. Jepp, han gick stolt ut från Sören med en tuppkam som hette duga. När vi långt senare såg på tv låg han jämte mig med huvudet på min arm och jag såg nästan inte bilden för tuppkammen. Men den fick jag inte peta på, tänk om den föll ner, himmel o pannkaka.

 1. Kul uttryck friSören.
  Blir till att använda solskyddskräm nu då, så du inte bränner dig igen? Du har inte träffat på den stora björnhannen vi haft här i kommunen i många år?Han vandrar runt sjön Erken, bort mot Edsbro och mot Uppsala samt åter igen!
  Kramis

  1. Hihi när han var mindre så trodde han att det hette Sören, jag skrattade gott. Jag kommer tillbringa alla soliga dagar i en svart säck, så känns det nu, fy så det kliar, min dotter tror att jag har fått soleksem, men jag vet inte? Tog nyss en Tavegyl så klådan går över, men det är bättre i alla fall.
   Nämen den björnen har jag inte träffat, tänker på tidigare turer med husbilen, då låg vi ofta vid Svanberga ovanför badet vid Erken. Ingen björn bara mycket mygg, lite läskigt har ju mött lo och varg här, men björn trodde jag inte fanns just här.
   Midsommar kram till dig, var rädd om dig och ha det fint. ❤

  2. Ungefär mittemot det badet (sjön är ju stor) ligger vårt kräftfiskeställe. Där i närheten höll han till. Det gränsar också lite emot Edsbro och dit brukar han också gå. Men han är som sagt väldigt skygg.

  3. Åhhh fy bubblan, bra att han är skygg och jag rädd då behöver vi inte mötas. Min kusin bor i Riala så hon har ju sett varg där några gånger, jag tror att vargen jag såg sköts efter att han hade rivit får inte så långt ifrån oss. Minns inte var det var …

  4. Troligen var det ett tjuvskytte som tog död på familjen, efter en idoge varghatskampanj.
   Men ärligt talat, skulle du bli rädd av att se en varg på avstånd? Jag skulle inte bli det, snarare lycklig. Om jag mötte björnen hoppas jag att jag också skulle bli lycklig, men….. ärligt talat skulle jag nog bli vansinnigt rädd!!
   Ja våran Bamse är mycket skygg. Så vitt jag vet finns det ingen människa som lyckats få se honom i verkligheten. Han är alltför blyg!

  5. Vargen såg jag utanför vår stuga och jag blev överlycklig, euforisk, rädd hade jag inte anledning att bli jag var ju inomhus. Om jag mötte en björn skulle jag nog bli rädd.

  6. Resonerar precis som du. Vargen är inte farlig för oss människor, men björnen kan vara det ……., fniss, fast tydligen inte vår Roslagsnalle……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s