Långsamt går det idag

Snoozzzar i evighet, klockan bara ringer och jag bara stänger av. Lite baksmälla efter några dagar med fart, trött är jag men det är bara att kavla upp ärmarna, packa för Midsommar.

Men så det kliar och hettar när solskrället varit för närvarande på mitt bröst, ansiktet och konstigt nog under hakan. Tar tid verkar det som. Men midsommar kommer med regn och kyla och det är inte vad folk vill ha men passar min brända hud perfekt.

Önskar er alla en skön Midsommar.

 

9 kommentarer på “Långsamt går det idag

 1. Tack det samma. Ja, sköna dagar väntar, med umgänge, god mat och jordgubbstårta. Underbart ska det bli. 🙂

  1. Vore det inte för det lilla huset som vi tränger in oss i så vore det bara kul. Ser fram emot att nya huset blir inrett och klart. Trevlig Midsommar och Kram så klart.

 2. Jag önskar dig också en fin helg med skugga och svalka på din stackars kropp! Kram Söstra mi❤️

  1. Hoppas du också får det härligt, jag kommer inte ha en lugn stund. Son med familj är härligt men det köstar på … den lilla Duracellkaninen på 9 månader kommer ta sig runt som en orkan här inne och så storebror T som pratar värre än farmor. Mycket kramande och pussande kommer det bli och ätande god mat sån är familjen. Puss Söstra mi ❤

 3. Hoppas du har haft en riktigt skön midsommar trots svedan.
  Ja, det svala vädret är perfekt för somliga 🙂 Jag låter mig inte heller störas. Vädret kan man ju liksom inget åt.
  Kram!

  1. Helgen pågår ännu med sonen och hans familj, vi har haft det så skönt ätit så gott och kramat den glada 9 månaders bebisen oavbrutet. Det har gått mycket bättre än jag trodde, du vet fyra vuxna och två barn i vår lilla kåk. Tänk att den lilla sov till 9.30 i morse, lite amning 07-tiden sen somnade han om, fantastiskt.
   Idag målade min man och sonen klart första strykningen på nya huset, skönt att maken fick hjälp med det. Nu är det bara resten kvar 🙂 hoppas du har haft en fin helg. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s