Suck …

här gör jag mig till och samlar in enkronor i en plastpåse, kollar turlistan med nytt bussnummer och sträckning. Åker iväg till Kupan Röda Korsets trevliga ställe, tänkte mig både lite sällskap vid fikabordet och köpa deckare för en krona styck. Det var där min påse med enkronor passade in …

Tji fick jag, sommarstängt, tog en annan buss tillbaka och klev av vid Ica och gled in på apoteket vilka inte hade det jag ville ha. Köpte två lösfranska i bageriet och gick hem. Skyltfönster kan verkligen vara det ruskigaste som finns, halva vägen hem speglade sig min kropp i dessa jäkla rutor. Jag sneglar mot allt det där som är jag, i hopp om att figuren på något mirakulöst vis ska smalna av, drömma kan man, drömmer gör man, men inte hjälper det. Jag var lika fet när jag flåsade mig upp för Ica backen som vanligt.

Jaha, äter mina franska med Italiensk Cotto en skinka som ligger på plus hemma hos oss, latten min är mer som kaffe med uppvispad mjölk gillar den så.

Nu ska jag öppna första boken Att föda ett barn i Kristina Sandbergs trilogi.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s