Hem kom …

han med fin kartong från Betsy Sandberg med chokladpraliner, hällde upp lite rosévin och dukade upp havskräftor, räkor, aioli och mitt nybakta mjölkfranska. Här firade vi Semesterns start, en lättad man som redan i morse kände att nu kommer inte väckarklockan ringa på fyra veckor, bara den känslan, guld värd.

Värmen tog mig, så inget vettigt har blivit gjort de närmaste dagarna, äntligen får soldyrkarna sitt och jag får mitt svalare väder nästa vecka.

Idag har jag skickat in ett inlägg till DN:s debattsida, inte för att jag plötsligt kom på det själv utan för att en person jag litar mycket på tyckte att jag skulle göra det. Men jag tror inte det kommer in, jag är inte så PK som de är där och för den delen i de flesta drakar till tidningar. Lite läskigt är det att sticka ut näsan, är ju inte så tillåtande/högt i taket längre i vårt land. Om den inte kommer in så sätter jag in de här.

 

 

2 kommentarer på “Hem kom …

  1. Önskar er en trevlig semester. Passa på att njuta. Det är precis sant att en del av det ljuvliga med semester är att slippa vakna av väckarklocka varje vardag.
    Vad handlar insändaren om, som du skickat? Som ung var jag politiskt aktiv och då skrev jag ofta insändare. Det är egentligen ganska roligt.
    Kram

  2. Den handlar om samhället av idag, jag tror inte jag är typen av PK skrivare som de vill ha, jag tror inte den kommer in. Så den hamnar nog här snart. Vanligt folk är inte de DN vänder sig till eller vill ha tänkandes allt för högt. Vi får gärna köpa tidningen, men inte delta i debatten, så tänker jag när jag ser vilka som har inlägg där, läkare, psykiatriker, företagare, institutioner, högre tjänstemän i grupp, vana och betalda tyckare. Det skulle förvåna mig otroligt om de hörde av sig.
    Men semester … ahhh så skönt det ska bli, att kunna vara tillsammans i vårt paradis. Kram kanske ses vi i Norrtälje handlandes på Flygfyren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s