Lyckan är att se …

tre Gröngölingar i tallen utanför fönstret, en mamma och två ungar. Jag blev så salig, här finns många hackspettar och jag har tittat efter just Gröngöling och aldrig sett någon.

Ikväll kom vårt ensamma rådjur och drack vatten i fågelbadet, vi har misstänkt att det är rådjuren som dricker upp fåglarnas vatten.

Djur gör mig både lycklig och glad.

4 kommentarer på “Lyckan är att se …

 1. Härligt. Är du nu här i min hemkommun eller hemma hos dig?
  När jag bodde i villan hade vi en sällsynt hackspett (ingen aning om dess namn) men den hackade infernaliskt på en telefonstolpe, tidiga mornar……som inte alltid uppskattades. Men erkänner att visst vaknade jag alltför tidigt irriterat av ”Hackes” framfart, men fnissade ändå!
  Började morgonen med att meddela familjemedlemmarna att nu lever de farligt – alltså på med hinken över huvudet om de ska ut! Hahahaha!!!
  Kramis

 2. Vad härligt med en gröngölingfamilj! Här har vi en hackspettsfamilj med två ungar som flyger kors och tvärs. Lika stora som föräldrarna men matas fortfarande. Stor underhållning.
  Trevlig helg 🙂

  1. Det var samma här, mamma gröngöling hade fullt upp med att mata sina stora ungar. Trevlig helg tillbaka, nu ska vi till Öregrund och träffa makens syster med man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s