Att göra listan ser

betungande ut idag. 🙂

Duscha och sen praktisera lite fotvård, sparar 5-600 kronor till mig själv. Måla en bänk som maken har slipat, synd att slipmaskinen är kvarglömd hemma, det här med att slipa är rätt kul, med maskin. En mjukt solgul bänk tänker jag mig, precis utanför dörren. Kanske syr eller köper jag en dyna som lockar att sitta ner på bänken. Så ska jag baka en sockerkaka med kardemumma och mandelmassa, snart kommer ungarna och sällskapar oss till kaffer.

Imorgon ska vi handla laxen och all övrig mat till helgen, ner med maten i kylväskorna och så möta upp dottern med familj vid Drömkåken ett fik/matställe i Roslagen utan dess like. Där ska vi mötas och äta lunch, vi har alla längtat efter att stanna där och nu ska det ske.

Nu måste jag veva igång den här sega kroppen och ta mig upp ur soffan, undrar om jag inte var romare i tidigare liv, ligga här och såsa, skriva, läsa, äta, till och med sticka och virka passar mig som handsken.

4 kommentarer på “Att göra listan ser

    1. När vi stod där med alla färgprover så fanns det ingen annan jag ville ha, bänken ska ju stå mot husets falufärg och den milda tror jag blir ok.
      Ute regnar det igen och det blev maken som också målade bänken, lika bra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s