Jordigt värre

Maken han sliter så jag blir orolig, svetten lackar och svartare blir han ju längre ner i jordhögen han gräver. Helt otroligt att han har skottat ut all denna jord och krattat, imorgon ska han hyra en vält och så. Äntligen, jag har väl pratat om denna gräsmatta sedan tidiga våren och inte har det hjälpt.

Är man beroende av andra som ska komma med grus och jord och där emellan få hjälp av grannen med grävskopan som liksom skopar ut det som maken ska kratta jämnare. Men nu kunde inte grävaren komma så maken har slitit hund igår och idag. Bilden jag sätter in är ungefär hälften av ytan …

4 kommentarer på “Jordigt värre

  1. Vi och vi, det är maken som sliter, jag gör som er tittar på och står i mattrossen och försöker stå bi med näring och uppiggande kaffe 🙂 Buskar och hosta ska det bli runt kanterna med tiden och en sjutusan till thujahäck mot grannens tomt.

    Grannens baksida ser för jävlig ut, allt skräp de inte själva vill se tycker de att vi ska se och då kommer thuja in i bilden. De bor året om och har ett slitet utedass, som vi ska glo på. Synd att man inte får bygga så högt plank som man vill, gärna isolera så jag slipper höra när han hostar upp inälvorna. Vilket är det värsta jag vet, dessa hostningar och så fobi mot att höra någon kräkas.
    På tal om fobi så satt jag här en kväll och tyckte någon på TV var fånig med fobi för att gå över ett torg agrafobi eller vad det nu heter. Tills jag hörde kvinnan som höll i det hela prata om fobi för folk som kräks vilket var väldigt vanligt och vad gör man mot det? Jo, man fick lyssna på just det …
    Nu känner jag mig inte så kaxig längre och inser att jag aldrig i hela livet ska söka bot för den fobin. Plötsligt fick jag stark empati med alla andra fobiska människor.
    Tänk att man alltid ska springa omkring i andras tofflor för att fatta något, ynkligt eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s