Snälla släpp in mig på tältavdelningen nu!

När sonen bjuder på bröllop får jag ett besvär med klädsel, det är ingen smal sylfid till mamma han har längre och jag gillar verkligen inte att varken handla kläder eller klä upp mig nu för tiden. Helst vill jag hänga på mig något rockliknande förklädesaktigt ovantill och tajts där nere.

Idag köpte jag två nya klänningar som ni ser på bilden, båda sitter ok, så nu är det bara skor kvar att hitta. Nej, jag gillar inte min kropp längre, jag är tacksam att den orkar med och hankar sig fram, men varför måste den vara så förbaskat fet?

Varje gång jag ser mig själv i spegel eller som en reflex i ett skyltfönster så storknar jag, om och om igen och inte hjälper det. Borde ju få en redig fettchock och sätta igång med en massa nyttiga rörelser och mindre fet mat eller redigt fet mat. Men hallå ropar jag in i mig själv och det bara ekar, ingen reaktion, inget svar, inte minsta lust att lyssna eller bry mig. Låt mig vara ifred med mitt skyddande fettlager. Men kom igen för bövelen ryter en barsk typ redo med piskan, men jag har redan lagt mig i soffan med handen i en skål med praliner. Snälla, låt mig få uppskov till på måndag då är semestern slut, jag är bra på att lura mig själv. Vilket jag nu i bästa lördagsanda ska fortsätta med, maken säger att vi ska äta upp rommen från frysen, klart jag offrar mig på rostat vitt bröd med hackad lök, rom och citron. Stekt köttbit med hemtrampat kryddsmör och vår nyupptagna potatis, sallad så klart. Lite vispad grädde till chokladpuddingen är makens önskemål, så han får väl som han vill.

Fridens, njut nu denna soliga somriga dag, ingen vet när nästa dyker upp.

 

 

2 kommentarer på “Snälla släpp in mig på tältavdelningen nu!

  1. Aha, bröllop stundar. Och jag tycker att klänningarna du köpt är jättefina. Var har du hittat dom?
    Nya tag på måndag (inbillar jag mig själv också)!!!
    Kramis

  2. Finns en för mig bra affär här på ön, dyra kläder, men med halva priset gick jag hem med två, de är mörkblå inte svarta som det ser ut på bilden. Jag köpte tidigare en röd i samma butik, den tänker jag ha idag. Vi ska över till dotterns födelsedagskaffe, för oss en repris då hon och maken fyllde den 25:te. Men nu ska vi fika med alla som inte var på landet när hon fyllde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s