Sexigt klädd som en banan

 

Farmor/mormor steker bananplättar i dagens tema

Svensexan för sonen går av stapeln idag vilket han är omedveten om. Av några ihoptåtade anledningar ska dottern med familj titta in på en fika hos sonen med familj och just denna helg är vi inte på landet och vattnar vår nya gräsmatta, vilket sonen normalt skulle reagera på, men han har så fullt upp med allt inför bröllopet. Vi är ju barnvakterna som ska stanna när sonen blir kidnappad och hans blivande fru går till sitt jobb. Dotterns man ska självklart med ut och svensexa sig, så kvar blir hon med sitt barn och så vi då, päronen, barnvakterna.

Jag har packat ner så jag kan göra goda bananplättar i mellanmål till  ungarna, de steks som plättar, innehåller 2 bananer mosade med 4 ägg och lite vanilj. Stek i olja och servera med mango och jordgubbar. Middag fixar maken och dottern, en tur med ungarna i barnvagnen och handla, de köper något lättuggat till de små och i bästa fall somnar de i vagnarna.

Imorgon blir det en tur till landet och vattna gräsmattan, jag sa det till maken att du kan ge dig fan på att värmen kommer när vi åker hem och inte kan vattna gräsmattan. Tänk om den hade blivit klar som det var tänkt till vår semester, hallelulja! Inte en vattning hade vi behövt så som det regnade de fyra veckorna.

Nu är det saneringsdags, tantaloran ska in i duschen och plocka ordning på det som ska med ner till sonen.

2 kommentarer på “Sexigt klädd som en banan

    1. Han var såå nöjd, bara trevligt hela natten lång. Han har varit sliten men nöjd idag. Kul att du också får komma på bröllop, då har ni något att se fram emot. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s