Fy sjutton, jag skvalpar runt

med flytväst och sänke på en gång känns det som. Tänk så bra allt var tills väderomslaget kom, städade och var så glad i hela kroppen och nu har skovet tagit mig. Men det går över, men hur lång tid det tar vet jag aldrig.

Så jag är verkligen en inspirerande person nu … nähä inte det inte.

Jag har stickat några nya disktrasor och har börjat på ett par raggsocker, så nu känns det höstlikt, jag är ett med vädret kurar i soffan.

Igår var sonen med familj här, han fick välja vilken middag han ville ha: köttgryta, fisk med kräftstjärtat eller fläsklägg med rotmos, fläsklägg blev det så det kokade jag under dagen. Nu går den lilla knodden och han ser för rolig ut, fötterna pekar ut och så stuttar han lite som Chaplin jösses hur stavar han sitt namn? Det är lite segt i skallen just nu 😉

Nu är det dags att skramla med kastrullerna till middag så jag sätter punkt här.

Tjingeling!

8 kommentarer på “Fy sjutton, jag skvalpar runt

 1. Usch ja, idag har det varit svårt att jobba med leder o muskler som inte grejar dessa omslag.
  Men men, det är bara bita ihop :(.
  Emil är på plats i djungeln nu och det är ett bra gäng sa han så han kommer få en bra vistelse även denna gång :).

 2. Klart att du också får ett skov, jäla tråkigt, stackare som måste jobba. Visst är det konstigt att vi reagerar så starkt på väderomslag, tog flera år innan jag insåg att det hängde ihop.
  Men så skönt att han är framme och har det bra, nyss var vi ner och handlade såg en kille som var så lik Emil att det var konstigt lite äldre bara.
  Så duktiga ni var i helgen med försäljningen och allt, var det någon som tingade en katt? Kram

 3. Asch då! Ett riktigt bakslag … 😦 … För dig på mer än ett sätt, din stackare!

  Vad använder du för garn till disktrasorna. Är intresserad av att göra några själv! Har inte haft något för händer på evigheter …
  Kram och önskan om god bättring!

  1. Bomullsgarn Järbo 8/4 finns i många färger, bruten resår är det mönster jag gillar just nu. 65 maskor, stickor nr 3 – 3 1/2 vilket du trivs bäst med. Räta varvet 1 rät 1 avig varvet ut. Hela avigsidan stickar jag avig. Sen avslutar jag med att virka fm runt i avvikande färg.
   Bakslaget får några dagar till sen får det banne mig vara bra. Kram

 4. Låter besvärligt! Kan det bli bättre nu när ett nytt högtryck är på väg?
  Hoppas det!
  Jag har inga problem kopplade till väder men idag har det inte varit särskilt uppmuntrande. Ihållande regn större delen av dan.

 5. Redan igår slog det om till bättre väder och i dag har det varit solig och skön, så jag har mått bättre. En tur till skogen i hopp om svamp blev inget höjdare, såg inte en svamp. Lingon däremot var det överallt och en hel del blåbär.
  I fredags köpte jag en ny svampkniv, du vet en sån där med borst på, förra året tappade jag min i skogen. Trodde inte det var sant när maken hittade min gamla. Hur stor är sannolikheten för det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s