Ibland tycker jag inte det känns rättvist

En del är aldrig sjuka och vi andra får ta hand om allt som har med sjukvård att göra. Jag med min misstänkta plattfot med remiss till en ortopedtekniker för att få en fotbädd gjord till foten, får nu en remiss till Danderyds ortopeden efter att jag idag för säkerhetsskull var och röntgade foten.

Min VC läkare ringde och sa att ett ben var löst i foten … va, brutet ben i foten, gips? Jaha, varför inte, gipsad har jag aldrig varit 😦

Känns skönt att kunna ta en värktablett vilket jag inte har gjort då jag trodde det var min plattfot som gav värken.

 

10 kommentarer på “Ibland tycker jag inte det känns rättvist

  1. Med lite tur blir det lite humoristiska stunder framöver, bara jag slipper opereras så går nog allt bra. Jag har ju ingen aning om vad de kommer göra med foten. Men själva fan känns det som att jag ska ha sån otur med kroppen detta liv 😉

 1. Får väl tänka skrattpengar i stället, har alltid inbillat mig att själva gipset ger lite humoristisk uppskattning när man stolpar fram i tillvaron. Men det kanske mest är ett helvete?

 2. Men oj, av? Nä. Verkligen inte rättvist. Räcker väl med allt du redan får stå ut med.
  Lägg på ett gips också! Uscha 🙂

 3. …..inte undra på att du har ont!! Måtte du få hjälp med detta illa kvickt.
  Den fina virkade disktrasan är tvättad och i bruk igen. Den är verkligen bra. Om igen, tack!! Kram

  1. Jag har ännu inte fått hjälp, går bra så länge jag bara håller mig hemma, men åka och handla, gå lite ute är inte en höjdare för foten. Så roligt med trasan, jag har nu stickat några nya till mig själv, det är kul med olika färger och mönster, har även gjort några lite större men tycker bäst om de små 😉 känns bra att de är i bomull och tvättbara i återanvändningens tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s