Fibula …

Efter besöket hos läkaren på ortopeden konstaterade hon att det är sista delen av fibula som är av och läker men långsamt pga min immundämpande medicin och de gör inget åt det. Aldrig att jag får ett gips detta liv suck, vem vill inte be sina vänner att skriva ❤ liga hälsningar, namn och teckningar, men det blev inget av med det.

Men däremot är mitt högra fotvalv helt nedsjunket och det är det som värker, som jag trodde från början, det blir att börja om från början. Jag fick tid hos ortopedteknikerna på tisdag för att gjuta och tillverka hålfotsinlägg till båda fötterna. Om jag inte blir bra på ett par månader får jag höra av mig om en operation av högra hålfoten.

Hoppas min skelettbild visar fibula … så ni kan se var brottet är.

Nu tänker jag somna i soffan en stund.

6 kommentarer på “Fibula …

  1. Ajaj, alltid ska det vara något. Vilken kämpe du är!
    Sköt nu om dig, hoppas du fick en skön tupplur i soffan.
    Stora Kramen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s