Nääää usch sa jag länge

till naglar målade i konstiga färger, så stod jag där framför stället med alla dessa avarter till nagelfärger och väljer plötsligt ett turkost. Betalar och går hem.

Nästan en vecka tog det innan jag skred till verket, resultatet är lika skrämmande varje gång jag får syn på mina naglar. Tänkte att jag skulle ta bort det direkt men väntade till kvällen, maken kunde ju få se det ovanliga färgvalet för att vara jag. Häftigt sa han behåll det på …

Idag ska maken hämta mig och köra mig till ortopedteknikerna som ska göra avtryck av mina fötter till inläggen. Det ska bli skönt att få det gjort, har rediga besvär med högerfoten, sjutton att det kan värka så. Igår kväll var jag glad över att hålfoten inte sa ett smack och då började det värka galet mycket där på andra sidan där benet är av. Jag längtar tills jag kommer in i en period av välmående igen, så jag kan skriva om något annat än gnäll om kroppen.

Mina dagar är mer rumphuggna än vanligt för jag vill helt enkelt inte gå för mycket för det värker i foten så jag blir galen. Jag stickar, läser, glor på burken, fikar och gnäller.

Nu ska jag ta en påtår …

4 kommentarer på “Nääää usch sa jag länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s