5 kommentarer på “Jag har en sida

    1. Jag handarbetar mycket, stickar oftast vantar och sockor, så virkar jag lite ibland. Väntar bara på att jag ska få ett ryck och sy kläder till mig själv eller barnbarnen.

    2. För mig som inte kan, ser det så rogivande ut att kunna sticka och virka. Något att pyssla med samtidigt som man kopplar av. Och visst blir man avundsjuk av alla färger som ni kan jobba med. Vissa garnaffärer är ju ren konst.

  1. Jag tror att du skulle kunna gå in i en garnaffär och be dem visa dig lämpligt garn för att sticka en disktrasa. Sen skulle du leta efter ett stickkafé i din närhet och hänga på, där skulle de visa dig hur man gör och så skulle du få nya vänner och en gofika. Egenstickade disktrasor är så härliga i starka färger och så är de så bra, bara slänga i tvätten. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s