Idag är jag

trött in i märgen på företaget som renoverar balkongerna på andra sidan vägen. Hela sommaren har de hållit på, tidigt börjar de varje morgon, det ska fräsas, bilas, plockepinnas med ställningarna, spikas, sågas, skrikas, med andra ord ett jävla liv som aldrig tar slut. Många eftermiddagar har jag undrat var de håller hus? Inte konstigt att de aldrig blir klara, antar att de kör samtidigt på ett annat ställe.

Senare idag ska jag till fotvård och det ska bli skönt att få fina fötter igen, på måndag ska jag hämta mina nya fotinlägg efter att jag har varit och köpt ett par nya mjuka skor som inläggen ska passa till.

Har beställt tid till optikern nästa vecka, tänkte testa Smarteyes erbjudande om valfria progressiva glasögon för 2.499 kronor. Min vanliga optiker känns numera som rena giriga utsugaren när ett par nya glasögon kostar tiotusen kronor.  Dessutom verkar ”vanliga” optikeraffärer ha mest svarta, gråa och murriga bågar. Jag vill ha glada bågar och har tittar på Smarteyes sida med bågar och där fanns glada bågar av alla färger.

Nu ska jag ta ett kliv in i duschen så att dagen kan sätta fart.

 

10 kommentarer på “Idag är jag

  1. Inser att denna höst föds en ny Maggan, nya färglada glasögon, inlägg i nya mjuka skor gör att jag kommer glida fram på mina promenader och samtidigt vifta med mina turkos målade naglar. 🙂

 1. Ja man kan bli störd på sånt när det håller på länge. Hoppas att dom blir klara snart.
  Jag har nya inlägg i skorna och köpte nyligen glasögon också. Fick ett par slipade solglasögon på köpet. Dom har alltså samma korrigering som mina vanliga och det har verkligen blivit bra.

 2. Kan varmt rekommendera Smarteyes, mina tre senaste par kommer därifrån. Dessutom inga som helst problem när jag behövde utnyttja försäkringen efter att ha druttat på näsan i asfalten och repat glasen.
  Lycka till! 🙂

 3. Ja hantverkare…..suck, de kommer inte enligt avtalad tid, de jobbar inte klart där de är utan drar vidare till nästa ställe…..osv. Fy så jobbigt!
  Flytta ut på landet. Än är det ju meteorologisk sommar!

 4. Tänkt flytta ut men det har hela tiden varit bokade tider jag måste passa, doktorn, ortopeden på sjukhuset, röntgen, gipsning till inläggen, inprovning av inläggen, optikern det tar visst aldrig slut denna höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s