Huvudet fullt av allt jag ska göra

denna måndag, men det mesta hakar upp sig och blir fel. Min robotdammsugare bara gnäller och tjatar om charge roomba och jag vet inte vad det betyder eller för den delen hur det stavas. Dammsuga vill den inte och jag blir sur och muttrar långa haranger. Står här med vardagsrummet upp och ner, småbord i fåtölj, prylar upplyfta här och där för lättare dammsugning. Letar på internet och hittar robotens verkstad och frågar vad fanstyget tjatar om hela tiden? Att den ska laddas får jag till svar, men den har laddat i veckor svarar jag. Killen tipsade då om att kolla kontakterna … jag kryper på golvet och sträcker mig in under skåpet där laddarplatsen håller till. Ruckar lite på sladdar och trycker in kontakter … sen funkar allt igen ahhhh!

Första kökslådan utsorterad, urskurad, nu ska undret ske jag ska få ordning på allt denna höst. I ugnen puttrar en kålpudding som ska serveras med vår egen lingonsylt. Tvätten hänger på tork och jag börjar känna mig trött … imorgon ska jag till frissan, slinga och klippa, ska bli så skönt bara det inte blir som förra gången då jag höll på att svimma. Sjukt jobbigt att få dessa lågtrycksanfall när jag är långt från min soffa.

Hösten tränger sig på och jag njuter av svalare vindar och energin som förhoppningsvis följer med årstiden, förr var det alltid min starkaste årstid arbetsmässigt hemma.

Nu måste jag sätta igång igen, bilden på de tovade vantarna har jag precis gjort till en kompis man som snart fyller 60.

 

 

 

 

5 kommentarer på “Huvudet fullt av allt jag ska göra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s