Går med långsamma steg in

under taket av stora träd mot den infernaliska fågelsången, ser hur stararna nästan  slåss om rönnbären, undrar om de inte är lite på röken av de jästa bären. Sätter mig i det paradisiska vädret på en bänk och bara njuter av att vara i liv mitt i livet.

Detta är början på ett val jag har gjort under stor vånda, jag ska gå och ro i roddmaskinen denna höst och vinter. Fötterna är inte vana än av de där skoinläggen jag nyss köpte, de ska liksom gås in, inte bara de för den delen jag måste själv gås in. Usch,  denna sommar och höst har lagt många fler kilon till mina redan stadiga övervikt. Det är inte smart att bryta ben i foten,  eller att bli akut plattfot heller för den delen, vilket jag tror hänger ihop med de sista kilona jag drog på mig. Foten orkade inte mer och vad gör jag åt det?

Jag säger bara LCHF så får vi se hur det blir för mig framöver, jag är så misslyckad som bantare att jag inte ens vill låssas att jag försöker igen och igen. Bara att slåss mot sockersuget är ju som att vara någon slags sockernarkoman med ständig abstinens.

Annars är det bra, magen har lugnat sig på alla vis och jag har sagt upp avtalet med gasverket då jag inte längre levererar, en av fördelarna med LCHF. Nästa vecka kommer gubbarna till landet och installerar vattentoan och det ser jag fram emot.

Just nu händer det inte så mycket i mitt liv, jag stickar, läser och skriver, njuter verkligen av att bara vara. Fick beställning på tovade vantar och sockor från en vän som vet att jag oftast inte vill sticka på beställning, men hon är lite fräck och chansar och jag ett nöt som sa ja. Jag vill sticka i min egen takt och ibland blir jag inte klar för något roligare kom mellan. Men så kan jag inte göra om det är något beställt.

Nu ska jag äta en sen lunch, stekt skivat fläsk med zuccinilåda med permesanost och stekt lök. Bon apetit !  Eller hur det nu stavas, sätter in en bild på mina nya glasögon som jag nog får hämta nästa vecka. 🙂

4 kommentarer på “Går med långsamma steg in

  1. Jag har aldrig sett en älg i vårt område och inte vill jag se en full älg, de kan ju vara galna helt utan sprit. Här har vi en galen grävling som gräver upp vår nya gräsmatta, maken är jäkligt missnöjd med att grävlingen leker jordfräs.
    Kom ut nu ikväll, på måndag kommer gubbarna och installerar vattentoa, ska bli så skönt att få det i båda husen. Det nya huset kommer inte få toan förrän till våren måste få in el först så inget fryser. Så hur lång tid tar det för dem tro att koppla in det nya, det ska grävas där ute och inne ska rörmokaren borra hål och dra rör ner i källaren och ut ur huset. Måtte jag inte få en skitattack när vi ingen toa har. 🙂

  2. Kosten funkar bra bara motionen som inte har startat upp som jag har tänkt och det är fotens fel. Om jag går för mycket så får jag ont, så det har inte varit svårt att slingra mig undan.
    Men det tar sig dom mordbrännarn sa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s