Snart ser vi ut klart

Det började med att dottern gav mig en sminktub som hon bad mig lämna vidare till sonens fru. Jag läste att det var en sån där fuktighetsbevarande och anti age … öppnad var den redan så jag prövade den igår morse vilken jag inte skulle ha gjort.
Efter ett par timmar började det klia och krypa i ansiktet, men gud så dum jag är, tål ju sällan sånt där anti age skräp i krämer. Hela dagen och kvällen kliade det, blossade upp med rött mos i hela ansiktet. Idag är ansiktet lite bättre, men det har nu bytt, glidit ner till halsen och övre bröstet.

Nu har min scooter kommit, den står laddad och klar i hallen som för den delen stinker nytt av plast eller vad det nu är. På eftermiddagen ska jag ta en tur om jag kommer ut med den. Vi prövade att få in den i hissen igår och det var med nöd och näppe. Lite orolig är jag över att orka böka för att få in den i hissen. Ja, jag är inte stark nu i kroppen, mina blodprover visade högt Hb igen så jag ska tappas på blod på fredag, sen tar det 2-3 dagar innan jag orkar igen.

Igår plockade maken och jag undan här hemma, tog ner gardiner och drog möbler ifrån alla fönster, en fönsterputsare kommer på eftermiddagen och solen skiner. Tänk så bra, inte nog med att vi får fönstren putsade, nu blir det städat bakom soffan och allt annat som står för fönstren.

4 kommentarer på “Snart ser vi ut klart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s