Disktrasor

På begäran bild på några av disktrasorna, den längst fram är ny och redan bortlovad, de andra använda och tvättade många gånger. På landet har jag ännu en hög.
Ett tips från mig, sticka inte i för tjockt bomullsgarn de blir inte så bra som trasor.

Hur bra blev detta? Syns ju inte, jäkla foto 🙂 Ändrade fotot.

6 kommentarer på “Disktrasor

  1. Min vän, du skulle kunna sälja disktrasor! Jag är en av dem som skulle kunna försäkra att de är så mycket bättre än man kan tro, dessutom tvättbara = klimatsmart!
    Kram

  2. Lilla strumpan, den blå med turkos kant är redan bortlovad, hon glömde kvar den. Ärligt, mina blir olika varje gång, ibland mindre andra gånger större. Tror din blir fin bara sticka på, min dotter höll på som dig, men har nu fått upp farten.
    Puss på dig och skön helg … jag kollar Idolfinalen hoppas Martin vinner!

  3. Du får tipsa frun om dessa mirakeltrasor, faktiskt en aha känsla första gången jag använde en. Samma med dotterns man som starkt ifrågasatte nyttan av svärmors stickande lite löjeväckande trasa. Men han drog ett tag och var sen uppåt i trasorna så pass att dotra stickar egna nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s