Hoppla tre kronor på rad

bestämde tandläkaren och jag att det var lika bra att fixa. Blir en fin start på nya året, men bättre och billigare att ta mina tre sköra gamla lagningar och göra det på en gång.
Bättre tandläkare och syrra får man leta efter, jag hoppas att de kommer finnas kvar i hela mitt liv.

Min VC läkare har inte hört av sig om gårdagens prover vilket ska betyda att allt var bra. Jaha, det var ju bra, då har min fibromyalgi både förändrats och försämrats. Jag har återbesök i slutet på januari, hoppas jag mår bättre då.

9 kommentarer på “Hoppla tre kronor på rad

    1. Jaha, är det så det blir, jag vet inte riktigt sånt ännu. Känner att det ska bli skönt att få det gjort, tillhör den generation där tandläkarna borrade upp enorma kratrar och fyllde med amalgam. Så det är inte mycket kvar av tänderna när de rasar ihop. Stort hål i plånboken är det redan i januari och större blir det nu.

  1. Bet precis av en flisa på en tand så mina tänder är verkligen inget att hänga i julgranen. Gamla amalgamfyllningar som rasar nu… Bara att ogilla läget och betala.

    1. Bara inse att det kommer med åren. Jag är glad att jag har råd, kan ta mig råd och få det gjort, det är så många som inte har ekonomi för det.

  2. Ja, de där gamla amalgamfyllningarna är inte att leka med. Jag har bytt det mesta till plastfyllningar, och hoppas att det kommer att öka livslängden på mina tänder.
    Egentligen skulle alla från de generationer där detta gjordes få skadestånd. Jag tillhör också dem som fick småhål uppborrade som om det var tävling i emaljborrning … Tänk så många människor som fått tänderna förstörda med den metoden …
    Sköt om dig … 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s