12 kommentarer på “Önskar er alla en God Jul

  1. Detsamma till dig, ska hälsa till dig från Angeli, vi pratar om dig ibland, undrar hur du mår, hur det går. God Jul och en massa Stora Varma Kramar! 🙂

  2. Hälsa så gott till Angeli! Jag tänker ofta på er också! 🙂 Hoppas det är så bra som det kan vara med Angeli också. ❤
   Fick besked i veckan om att det inte finns några tecken på canceråterfall och återfallsrisken beräknas också vara låg. Ska testa en ny medicin mot reumatismen efter nyår och hoppas verkligen att det ska fungera. Förstod nog inte tidigare att ledgångsreumatism kunde vara en så överjävlig sjukdom, men förhoppningsvis fungerar den kommande behandlingen. Lungmässigt håller jag på och kämpar för en transplantationsutredning. Lite berg- och dalbana, hopp och förtvivlan, men mitt livs hittills viktigaste kamp. Vill ju leva ett värdigt liv…
   I övrigt händer inte så mycket, min lurvige vän bringar mycket glädje i tillvaron som vanligt. 🙂
   Nu blev det långt. Sköt nu om er och stora kramar till er båda! GOD JUL! ❤

  3. Vilken jäkla tur med cancern och fy sjutton för reumatism, hoppas de kan lösa det på något vis. Angeli brukar svara när jag frågar hur hon mår … huvve upp o fötterna …
   Hon kämpar hon också.
   Drömmen vore att du får nya lungor, tidigare var det Sahgrenska som gjorde dessa transplantationer kanske är det så ännu, det var en granne till mig som fick nya lungor för väldigt många år sedan. På den tiden jag aldrig kunde drömma om att jag själv skulle behöva ett organ för att överleva.
   Att hunden blev en stor kärlek tvivlade jag aldrig en sekund på, så bra det blev för er.
   Älskar att du skrev lite längre, den bästa gåvan man kan ge är ju långa rader personlighet.
   Puss på Dig!

  1. Mina inlägg brukar inte försköna mig och mitt liv, tvärtom tror jag. Ska man skriva så måste det vara på riktigt, andra får böka med sin förljugenhet bäst de vill, jag brukar inte läsa den typen av ytliga bloggar. Visst är vi bra som vi är!
   Ha en bra jul Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s