Hare hänt nått?

Jag vaknar tidigare än jag har tänk mig och försöker verkligen somna om, det gror en oro i mig, tandläkarbesöket på fredag. Tre kronor ska tandläkaren förbereda och jag oroar mig för det där äckliga avtrycket jag kommer få bita i under en viss tid. Jag är så lättäcklad av att ha saker i munnen och det där bettavtrycket är en fasa för mig.

Men visst är det dumt att oroa sig så många dagar i förväg, men sån är jag.  😦

Imorse flög maken iväg och återkommer på fredag kväll, det är både skönt att vara själv och inte alls skönt. Just nu är jag i mer behov av att han kommer hem och bryter min isolering, kroppen är väck just nu, så jag drar mig för att ge mig av ut och få lite input, vilket jag är i behov av.

Hare hänt nått? Nej, det står fullständigt still i mitt liv just nu, energi zero.

 

 

 

 

8 kommentarer på “Hare hänt nått?

  1. Bra att du ändå har energi att skriva något – så långt har jag inte kommit idag – här snöar… Har borstat trappen dock, längre kom jag inte. Kram på dig och ta hand om dig./Margareta

  2. Tandläkare… Oh, vilken tandläkarskräck jag hade efter skoltandläkarens härjningar. 😦 Men min snälla tandläkare läkte det. Det som nu kvarstår är KRÄKREFLEXER! Avtryck, BRRR, det räcker med röntgen. Men tandis och sköterska hejar på mig, så går det. Oftast…

  3. Men här är vi systrar, samma upplevelser och samma ulkningar. Jag har toppen tandläkare och syrra nu, men röntgen och avtryck är bara för mycket. Jag har sån ågren för imorgon, tänker ta en lugnande tablett innan jag åker dit och hoppas den nockar mig lite under tiden avtrycket tar. Jag fick en karta med lugnande till dagen vi var tvungna att avliva vår hund. Den kartan har varit guld värd vid exeptionella tillfällen. Kram

  4. mmm Tandläkaren är ingen höjdare. Är själv ganska tandläkare rädd så jag börjar också få lite smått ont i magen dagarna innan.. Nu har jag en härlig och super bra tandläkare som tar mycket hänsyn till min rädsla.. Så i dag går jag till tandläkaren/hygienisten två gånger per år, efter inte gått på 10 år..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s