4 kommentarer på “Grattis

 1. Grattis till dig Livsglimtar och dina nio år! Måste vara spännande att ha en ”dagbok” som går nio år bakåt i tiden, att ibland kunna resa tillbaka i tiden och läsa om sina tankar över glädjeämnen och vedermödor då jämfört med nu. Mycket hinner hända under nästan ett decennium och att då se hur / om man har förändrats i sitt sett att se på omgivningen och livet. Önskar dig många fina skrivarår framöver. Själv ser jag fram emot mitt femårskalas den 28 juli. Tårta får det bli då!
  Kram

  1. Jag läser ofta de förslag på tidigare inlägg som dyker upp längst ner i varje nytt inlägg jag skriver, ibland fastnar jag och läser och läser.
   Ibland fattar jag inte att det är jag som skriver och har skrivit så otroligt mycket, många aha just så var det och även va, har jag gjort det?
   Tror skrivandet är det absolut bästa sättet at få syn på sig själv, om man är relativt ärlig i sitt skrivande.
   Med ärlighet menar jag att inte bara försköna sig själv och sitt liv utan skriva som det är i den mån man pallar sitt fula jag som dyker upp då och då.
   Ska snart beställa ännu ett gäng böcker av dessa inlägg, då blir det den intressantaste delen, den ärligaste, smärtsammaste, den när min kropp bryts ner av njursvikten.
   De åren med dialys fram till transplantationen är nog den som tydligast visar mig.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s