Andra ska storstäda min bostad och jag är helt slut

Egentligen började det redan igår med ett evigt plockande och sorterande. Jag har beställt storstädning till imorgon och för att få de så bra som tänkas kan plockar jag undan och sorterar ut. Tanken är att de ska komma åt lätt så det blir ordentligt städat. Tvättar mattor, byter handdukar och far som en skållad snigel. 🙂

I ett rum har jag lassat in allt det där jag inte vet var jag ska ha, för den delen har jag inte beställt städning i det rummet. Där ska maken och jag ta ett ordentligt tag framöver med ommöblering och rejäl städning.

Sommaren bara fortsätter utanför mitt fönster, jag hör att folk är på väg hem nu i sina båtar av olika storlekar. Så fort värmen kommer strömmar folk med båt ut i skärgården på fredag och när söndagen går mot eftermiddag då kör de hem igen.
Vi har tidigare haft en redig motorbåt, så jag vet precis vad de håller på med båtfolket.

I mitt huvud snurrar hälsokost, medelhavsmat, husmanskost, 5:2, jag har som vanligt slirat i diket med Lchf, denna gång fungerade det till den 5 februari, hur jag vet så prick när det slutade fungera? Det var den dag läkaren ringde från sjukhuset och sa att mamma hade fått blödningen.
Jag fungerar aldrig med ätandet när jag blir sjuk eller stressad, tappar all aptit, hunger finns inte, utan det gäller att peta i dig vad som helst om än lite. Min man brukar se efter mig, han vet precis hur jag fungerar eller inte fungerar.
Mamma och jag brukar skoja om detta, hon äter sig genom sjukdomar och stress, skulle aldrig falla henne in att inte äta och så jag då som är tvärt om. 😉

Jag funderar vidare på ätandet, under tiden passar min kropp på att ta tillbaka de kilon jag tidigare tappar. Så jag kommer väga lika försmädligt mycket när jag kommer till 3 månaders kontrollen av njuren, där ingår att lämna viktuppgifter. Suck!

2 kommentarer på “Andra ska storstäda min bostad och jag är helt slut

  1. Du har gillat ett inlägg jag skrivit. Trevligt! har läst några av dina inlägg och gillar ditt sätt att skriva. Jag har ännu inte vågat anlita städerska… Även om min man hade en sådan varannan vecka under sin ”ungkarlstid” under årtusendets första år… Kommer att återkomma till din blogg!

    1. Hej Märtha, det var toppen att få två som kom och gjorde en storstädning, nu luktar det fräscht och ser fint ut. Jag har bokat vardagsstädning 1 gång i månaden framöver, tror det blir bra. Vi hörs Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s