Sneseglande torkställning

Vore väl dags att skriva något klatschigt, något som lyfter efter allt vältrande i mänskliga tillkortakommanden och känslosvall.
Jag letar invärtes efter det som lyfter men nä, inte sjutton kommer det någon inspiration flygande.

Jag tvättar vår och mammas tvätt, beställer strykpåbara namnetiketter till mammas höst och vinterkläder som nu trängs i Ikeakassar i extrarummet, jag kliver över mängder av kartonger fyllda med ett helt föräldraliv i diabilder som jag ska skanna över till digitala bilder, känner mig så teknisk när jag slänger mig med alla dessa för mig märkliga ord, ska köpa en dia bildskanner Rollei PDF-ST340 ikväll med maken, även köpa klädpåsar till mammas vinterkläder som ska ner i källare och Myrr till landet, kom ihåg att skriva torkställning på handlalappen sa jag igår till maken, den hänger så snett att jag nog får hämta tvätten på golvet, det händer vilken dag som helst, lederna har kärvat ihop snett, som mina ungefär, fast torkställningen inte går att smörja upp, den har gjort sitt, mina får hänga med vare sig de vill eller ej.
Nu ska jag hänga sista tvätten.

Fridens i helgen!

6 kommentarer på “Sneseglande torkställning

 1. Jag tycker att man för det mesta vill mer än vad man klarar. Men finns bara viljan så brukar det gå ihop sig ändå …

  Att linan är sné, vad gör väl dé.
  En tvätt som länge ute hängt, är bara rätt och ej befängt.
  Doften blir frisk och luftigt ren, så vi kan sova gott när timmen blir sen.
  Bättre en torkställning på sniskan, än ett tjog mattor under piskan … ;P

  … eller nåt ditåt … hihi

  Kram och trevlig helg

  1. Hahaha vad du kan rimma, inte blev det en ny torkställning, den de hade var av samma sort som den knäande vi har hemma, den med ledbesvär. Men nu har jag dia skanner som heter duga, ska bli så kul att sätta igång i helgen. Jag vill alltid mer än jag klarar av, tänjer mig ofta ”det var då själva fan” tänker jag och letar upp det sista tänkbara energin. Hihihi, gla helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s