Nu förstår jag vad

Sticky buns är, bakade ett nytt recept på bullar och skulle stoppa ner dem i muffinsplåtarna med ett smaksatt smör i botten, hade två små plåtar så det blev 12 bullar där och åtta vanliga bullformar, därför ser de olika ut.
Det här sticky gick jag och tänkte på vad det var hahaha korkskalle! När jag vände dem ur formarna så förstod jag direkt vad sticky betyder. 🙂

Sjukt goda bullar, tror de är godas nygjorda, är väl allt nybakt för den delen.
Ensam idag och ikväll, maken är på ett jubileum med jobbet. Kul för honom, men ibland kan jag tänka mycket om allt som ska ske utanför arbetstid.
Det ska grillas till sommaren, julmiddag, jubileum, som tur är går det några år mellan sånt, sen annat lite av varje och så reses det i tjänsten, redan på måndag sticker han till Tyskland och kommer hem på torsdag kväll.

Jag hade inte tänkt mig att bli sittande här med en kass kropp och bara vänta och vänta.
Äsch, det går ingen nöd på mig bara gnäller av mig lite, nu tar jag en kladdig bulle till.

Jag har packat ner ännu en Ikeakasse med kläder och annat till mamma, vi ska imorgon både till hennes fd boende, röja lite mer och sen till henne och lämna kläderna och fika.
Morsdag har vi aldrig firat på det viset i min uppväxt så jag höll inte hårt på det med mina egna ungar. Jag föredrar att de dyker upp utan att det är någon speciell dag.

Vissa perioder blir det inte så mycket träffar, minns själv hur tufft det var med att hämta och lämna ungar, tvätta, städa, baka och laga mat i mitt högst personliga ekorrhjul.

Det här med vuxna ungar mitt i livet, fullt upp med sina barn och jobb, livet helt enkelt och jag vill inte vara en mamma som kräver möten, surar när de inte kommer på Morsdag eller annat.

Nu ska jag ta en påtår och ännu fler bullar 🙂

4 kommentarer på “Nu förstår jag vad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s