Så laddar vi för morgondagens sista

ryck, koppla flaket och dra till mammas boende igen. På tisdag är företaget som tar han om allt som är kvar i hemmet och flyttstädning inbokade på besiktning.
Jag kommer åka dit några timmar tidigare så att jag kan gå till vårdcentralen och lämna tillbaka mammas rullator och käpp, sen ner till en träffpunkt där hon har hantverkat och ätit gott i många år. Har lite att lämna åter och hämta mammas sista brända keramiksaker.

Foten? Den rackaren gjorde igår kväll så ont att jag hade svårt att hitta en ställning så att jag kunde somna. Vaknade imorse och värken var borta, ok svullen ännu och det känns lite kallt ovanpå foten. Ringer till min läkare som visade sig ha ledigt denna vecka. På något vis kändes det ok, hon har telefontid på tisdag om foten krånglar.

Kolten på bilden hade min pappa på sig som barn, jag har sett det på bild. Hittade den hemma hos mamma, ni skulle bara veta hur mycket fina kökshanddukar jag har hittat i hennes gömmor. Manglade med lyster, vävda av min mormor en gång i tiden.
Jag gör inget annat än sorterar, tvättar, syr i nya hankar och sorterar igen. Snart är det över!

En kommentar på “Så laddar vi för morgondagens sista

  1. Barnkläder skiljer sig mycket från förr. Kul att hitta gamla saker fast så mycket jobb att sortera.
    Mina bästa kökshanddukar är i linne och är säkert hur gamla som helst. Manglar dom med vördnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s