Ahhh ibland faller saker äntligen på plats

Jag har varit rabiat arg idag på firman vi pratat med om rensning av mammas hus och städningen. Trot eller ej när en utländsk man gör affärer med en kvinna som mig, så försöker de alltid att köra över en och faktiskt luras. Så uppföljande samtal fick maken ta idag och plötsligt funkade allt utan alla problem som målades upp för mig igår.
Bra att det ordnade sig på så vis som de sa själva från början, men trist att inte bli rätt behandlad, jag fick hela tiden känslan av att jag mötte en bilhandlare, så trovärdig kändes han.

Så efter att ha kollat pris med annat företag visade det sig att det första erbjudandet var lägre plus att de även tog böcker. Hur kan man göra reklam för att de tar allt när de sen inte gör det?

Så nu Angeli kör vi på det jag oroade mig för.

Så här ser det ut i nya huset på landet, golvet ska målas ytterligare två gånger och på fredag sätter rörmokaren in vattentoalett i rummet med svartvit rutigt golv. Sen vill jag hitta ett lite större handfat eftersom huset inte har dusch. Med större handfat funkar det fint med raggartvätt. 🙂

4 kommentarer på “Ahhh ibland faller saker äntligen på plats

 1. Så fräscht och fint – och ljust, viktigt när man börjar bli litet ”skumögd”. Snyggt också med liggande panel. Där kommer ni att må gott i sommar. Vi har inte heller dusch på landet, här är sjön vårt badkar. Kniper det finns en camping i närheten där man kan hyra in sig på en varmdusch.
  Önskar er en lugn och skön sommar i ert nya hus.
  Kram 🙂

  1. Vi har dusch i vår stuga, ungarna tänker fixa en utedusch till huset, men det blir nog nästa sommar, i år har de så mycket annat att hjälpa till med i huset. Inredning, altan, osv
   Även vi har två fina bad vi kan gå till om man vill ta ett bad en varm kväll.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s