I skvalpet av

efterdyningarna från ”sommargästerna” blir det nu en dag i intet.
Jag har tänkt läsa ut min deckare utom andra avbrott än dusch och påtår.

I nya huset finns nu el och köket är nästan klart, maken ska sätta upp hyllor och det sista. Sen är det tusen och en prylar som handlar om inredning och det får ungarna dra sitt strå till stacken med.

Tänk att solen behagar skina och jag som bara vill vara inne, men på eftermiddagen kommer ev regn.
Se där nu drog maken igång gräsklipparen 12.07 till skillnad från de fastboende som envisas med att klippa gräset söndag morgon. Vad är det för fasoner, typiskt gubbar, då har de varit vakna i många timmar och känner sig upplagda att sätta igång och vi andra blir väckta.

Var bara tvungen att sätta mig på altanen, vädret är ljuvligt så där 22 grader och de blåser perfekt, han går upp och ner med gräsklipparen och solen blänker i det ännu oklippta stråna, så frodigt grönt att jag gott kan förstå varför kor äter gräs.
Det blir nog en snabbvisit i duschen och sen ut med virkningen i händerna.

2 kommentarer på “I skvalpet av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s