På väg till

min fotvårdare, ska bli så skönt.
Men tänker på medelålders vita män som känner sig så påhoppade för allt och ingenting.
Först tänkte jag med humor på att medelålders vita män skojade om att de var skyldiga till allt och ingenting.

Jag har en del manliga vänner i olika åldrar och de som är till åren har så konstig känsla för nutid och solidaritet. Jag skriver ”alla över en kam” men ni är kloka nog att förstå att det verkligen inte gäller alla.
Jag skrev ett inlägg med tankar om just det som nu är så ”inne” att ha åsikter om, våldtäkter och andra sexuella övergrepp.
I min skalle så tänker jag att män, alla män i vårt land har skyldighet att kollektivt ställa sig upp på kvinnans sida och fördöma alla de ökade övergreppen som har kommit med asylsökande männen.

Men se då gick han igång och pratade om att ”han var ansvarig för sig själv och jag var ansvarig för mina handlingar”. Han fattar inte, hur jag än vred och vände så satt han fast och kände sig påhoppad på något konstigt vis. Alla har väl ansvar för vad de gör, det är ju självklart, inget att ens prata om.

Sen klev Sven Melander in med samma budskap som jag skrivit om och då gick den här typen av missförstådda män igång igen.

Nu har jag blivit uppmärksam på att fler män, i olika åldrar, men mest de där medelålders missförstådda gubbarna verkligen finns och rätt många verkar de vara. Jämlikhet, solidaritet med sina egna svenska kvinnor verkar sitta långt inne och då kanske det inte är så svårt att förstå att vi plötsligt tillåter barnäktenskap och rent av pedofili, med hur vi hanterar dessa knepigheter när det väller in över gränserna och bara flyttar in i vårt land som en självklarhet.

Nämen nu måste jag springa till fotvården tjing!

Hann inte avsluta så här kommer några rader till. Jag menar inte att medelålders män varken är pedofiler eller är för barnäktenskap. Jag tänkte/kände mer att tystnaden från män generellt är för stor. Jag önskar att män oavsett ålder sätter ner foten, höjer rösten mot dessa asylsökande män/pojkar. Det är manlig attityd vi behöver om vi ska ha minsta chans att stävja idioterna som kommer hit med medeltida sätt att bete sig. Pinsamt, önskar att det även fanns kvinnor som talar deras eget språk, som kunde sätta dem på plats. Men de ser ju ner på kvinnor och det tycker vi tydligen är ok eftersom inga riktlinjer kommer från våra politiker som har högsta ansvaret för situationen de har satt oss i. Tycker de kan köra ut de som beter sig kriminellt, de har inget här att göra.

En kommentar på “På väg till

  1. Varför skulle mån göra det? Dom har ju aldrig genom åren backat upp kvinnor som blivit utsatts för övergrepp av landsmän?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s