Strålande sol och lite mutter om Wp

Tänkte mig lite ändringar här inne, men se det gick inte, försöker få in ”mina valda vänner” synligt på samma ställe, men det verkar himla knepigt. Så vissa av er syns och andra sitter som limmade i min blogroll lista. Tänkte ändra hela min sida, men det funkar inte heller, det bara rullar och jag får börja om och börja om, så jag la av.

Inte blir det bättre av att allt står på engelska, jag fattar inte allt helt enkelt, skillnad var det förr då jag höll på jämnt, då hängde jag med i alla förändringar wp hela tiden gjorde. Jag har nitiskt hållit fast i det äldre viset att lägga in ett inlägg för då förstår jag mig på hur det fungerar och blir. Men har börjat med det nya moderna och se då blir det inga indelningar i personligt eller vad som helst för jag blir så tekniskt osäker på hur fan de tänker. Att ändra hela sin sida verkar som om jag behöver högre studier i IT för att klara av, om jag nu ens kommer in dit där valen ska ske?

Strålande sol och kvitter, jag laddar för dusch, hårtvätt och rakning av benen. Blir trött bara jag tänker på det, men idag kommer Byggar Bob med familj och maken dyker också upp med förnödenheter för en matglad Valborg. Jag borde så mycket idag, men vet ju att jag flåsar ihjäl mig och får hjärtklappning. Det här med ”tjockt blod”, högt Hb har den inverkan på mig, ska tappas nästa vecka och det ska bli så skönt.

Enligt maken är det färdigbilat i stan i det stora badrummet och gästtoan, nu ska allt nytt in, kakel, måla, golv och all ny inredning. Nu har två veckor av åtta gått och det går väldigt snabbt, även nästa vecka kommer bli kort eftersom måndagen går bort, sen ska maken hämta mig på fredag för tappningen av blodet på sjukhuset.

Sen hoppas jag att jag kan få en vecka i lugn och ro, jag vill ställa upp min symaskin som jag inte har använt på länge, se om jag kan komma igång med lite småkläder, barnkläder, trosor osv. Inbillar mig att jag ska känna samma flow som förr vid min symaskin, fast jag nästan inte minns hur man ”trampar” igång den. 🙂 Trampa som förr går ju bort …

2 kommentarer på “Strålande sol och lite mutter om Wp

  1. Himla tur ni har sommarstället en sån gång då det ska bilas och ha sig i lägenheten. Även jag kan tycka att det rent tekniska i bloggen, om något ska ändras är bökigt.
    När jag får tid någon gång, kanske på semestern ska jag sticka några disktrasor. De är ju verkligen så mycket bättre än köpta. Jag kör dem i diskmaskinen när det behövs.
    Kramis

  2. Så roligt att höra, jag slänger in mina i 60 graders tvätten. Några börjar bli väldigt slitna men jag har stickat många kan, vill inte ha köpta.
    Jaa, gud vilken tur att vi har landet, nu kommer det springa hantverkare ut och in i sex veckor och inreda badrummet och gästtoan. Då är det midsommarveckan och jag kommer nog tycka att det känns konstigt att komma hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s