Pippi på pippi

Nu har jag förberett fredagsparty till mina närmaste grannar, ser det inte läckert ut? Just nu funderar jag på hur jag ska servera det hela?

Ställa tallriken på marken med en stor sten på fatet, så inte de större fåglarna flyger iväg med det hela? Eller trycka in det i en bollhållare eller klappa in det på en trädstam?

Hoppas de blir glada nu mina fåglar.

Ps. Det är jordnötssmör och havregryn om någon undrar.

8 kommentarer på “Pippi på pippi

  1. Kalasmat för de bevingade vännerna är aldrig fel … ser riktigt smaskigt ut!
    Här tog alla frön, talgbollar och nötter slut nu i veckan … hoppas de hittar sin mat själva nu. Hm… eller kanske åker jag till kvarnen och köper en liten påse solrosfrön .. och lite hampafrön till. Tycker de blänger på mig och undrar Var är maten?
    Kram

    1. Här har alla affärer slut på frön så fåglarna blänger även på mig, när jag hittade en burk med jordnötskräm slog jag till. Kan du fatta att imorse var hela fatet borta .. på fatet låg två stenar och på den ett halvt lecablock. Vem har dragit iväg med käket? Herr grävling, räven?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s