Nya rör, ny el gör mig matt

Hemma igen och har precis testat nya duschen, gick så där, fick ringa maken och höra hur jag skulle få på duschen, badkranen rann för full och jag muttrade haranger under tiden jag vred hit och dit. Teknik nu för tiden är sällan självklar, det fattar var och en som inte kan kliva i sitt kar och bara duscha.

Mig gick luften ur när vi kom hem, det är så mycket att ta tag i, städa i varje rum och nu menar jag, dra ut varje låda, öppna skåp, diska om, diska ur, torka av, dammsuga och fukttorka, tvättfönster plus karmar, tvätta.

Så jag gick direkt från duschen till soffan för att ladda om … vill smita, men väntar in rycket som sätter igång mig. Plötsligt insåg vi att vitrinskåpet i badrummet som stod på golvet inte får plats, där den stod sitter nu en handdukstork på väggen. Var ska nu prylarna i två fulla stora lådor plus tre hyllor innanför glasdörren göras av? IKEA her I come.

Här ska sållas, kastas, ges bort och ev säljas, ser fram emot när allt detta är gjort, möblera om ska vi, sa jag det? Måla om i hallen, ta ner en skrutt till fläkt i köket och måla om den väggen. Sen har jag mitt eget lilla helvete i ”hobbyrummet”, men far och bada så mycket garn och tyger jag har att ta hand om, detta jobb måste jag göra själv, suck.

Här ska städas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s