Undrar vad skillnaden mellan musarm och tennisarmbåge är?

Denna vecka har varit upptagen mest hela tiden, jag har varit hos fotvården, frissan och fått städat, tack gode gud, om ni bara kunde ana så dammigt det blev här hemma av totalrenoveringen av badrummen.

Sen storhandlat till midsommar och skallen full av menyn till midsommar, sonen och jag planerar tillsammans. Skaldjur och tonfisk ska vi grilla och tårtan ska bakas, potatissalladen fixas, det ska packas och tänkas innan, inte när man är på väg, då är det för sent. Man kan ju bli galen, kommer kungen, kommer drottningen? Skulle inte tro det denna helg, men stressen drar igång, så korkat.

Mammas nya gardiner har jag sytt upp för hand, jag har ännu ingen ordning i mitt syrum och nu har ännu mer hamnat där inne i rummet ”ta hand om sen”. Symaskinen ser jag, men orkar inte röja mig dit, så som sagt gardinerna blev uppsydda för hand och strukna. Så ett stopp på väg blir det hos mamma, byta gardiner, lämna midsommarblomster, en laxbakelse, frukt, godis och en korsordstidning. Henne går det ingen nöd på, hemmet är toppen med extra god mat till helger, de hade igår ett folkdanslag som uppträdde. Anställda, betalda ungdomar som kommer i helgerna och hittar på många roliga saker med de som hänger med.

Eftersom jag verkligen kämpar med att variera mina fysiska krämpor så har jag nu fått vad jag tror är sk musarm. Sticka och skriva med pekfingervalsen borde helt gå bort, armen skriker på kvällarna. Jag lyder armen så där och undrar hur lång tid detta kommer att ta innan det försvinner. Så synd om mi … armen.

Kom på att jag måste äta lite lunch kl nu 15.30 tänkte rester från raggmunk, bara värma i mikron och så lingonsylt till. Då har maken kastat bort den resten, mutter. Så nu slurpar jag soppa i koppen, inte mycket att bli mätt på.

Jag önskar er alla en synnerligen trevlig Midsommar.

2 kommentarer på “Undrar vad skillnaden mellan musarm och tennisarmbåge är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s