Hare vart nått?

Titeln kan jag svara på direkt, här har inget hänt alls.

Efter helgens barnvakteri som gick helt utmärkt åkte vi hem med barnbarnet, hon var mycket nöjd, hade sagt till dottern dels att ”vi hade roligare leksaker och nästa gång skulle hon stanna ännu längre”, festliga ungar är. Klart att det känns skönt att allt avlöpte väl.

Jag hostar på men inte hela tiden, så jag hoppas förkylningen snart går över. Idag kom maken hem med den nya Volvon gnistrande pärlvit, en kort tur till affären åkte jag med och sen ner och visa sonens familj. Det är häftigt med sprillans ny bil, tänker på vår ungdom och alla gamla Volvo vi ägde, begagnade men gick säkert som gammal traktorer i alla väder. Fnissade lite maken skulle ner och fixa lite med bilen … klart han ska åka runt och ställa in allt till belåtenhet. Män och bilar. 🙂

Nu packar jag till semester och hämtade idag lite nytt bomullsgarn, ska sticka disktrasor till julklappar och virka grytlappar, färgerna ser ni på bilden. Jag gör inte så mycket just nu, det känns att jag har en infektion i kroppen, men tvättar undan,  ska byta i sängarna så det är fint när vi kommer hem. Ja, ni vet hur man plockar och donar.

 

 

6 kommentarer på “Hare vart nått?

 1. Ja, gamla volvo kan visst gå hur länge som helst. Har en till låns sedan april och den har plastremsor ned efter ena dörren och det mesta sitter löst, men går gör den. Det gjorde inte min för den bara lade av och gick inte att rädda trots att den var mycket yngre än den jag åker omkring i nu.
  Nä, eller jo, här händer saker men det går lite trögt. Dagarna går och längre och längre stunder utan tunga tankar. De e bra.
  Fortsätt krya på dig annars hamnar baceluskerna i nya bilens aircondition-systemet 😉

  1. Skönt att det tunga släpper sitt tag mer och mer, bortsätt från förkylningen känner jag av mina svängar när jag så där plötsligt blir gråtmild, det känns alltid jobbigt för gråta vill jag ju inte så där bara rakt av när jag tittar på mina barnbarn eller något annat så där utan anledning i vardagen. Imorgon ska han, äldsta ungen cykla upp till vårt centrum, så ska han 8-åringen och jag gå till (fri)Sören som han sa som liten. Sen blir det fiket med tårta eller vad han nu vill ha. Så har vi gjort sedan han var liten, det nya är att han ska cykla hit, på trottoaren rakt upp för en backe där jag väntar på honom. Barn får visst inte cykla på trottoaren läste jag någonstans men det går uppför så farten blir inte hög. Kram på dig och kämpa på med att hitta på saker, komma ut mellan blåst, regn och en skrämd sol.

 2. Härligt med ny bil! Jo då, en och annan gammal Volvo har passerat hos oss också. De bara går och går, byter gör man för att man tröttnat på dem 😉
  Hoppas du mår bättre snart! Känner igen det där med fixandet och donandet fast man egentligen inte orkar alls. Ta det lugnt nu 😉

  1. Jag tar det lugnt, har börjat spraya astmaspray så det inte ska krypa ner i lungorna. Volvo har alltid varit min favoritbil, begagnad eller ny himla bra bilar. Jag vill ofta lite mer än jag orkar, envis som en gris vilket både är bra och ibland mindre bra. Kram

 3. Kul med ny bil … en speciell känsla! Ja, man har ju haft en del gamla ”häckar” genom åren och så här efteråt funderar man på hur de bara gick och gick och gick… aldrig några problem. Om något krånglade så kunde nästan vilken händig person som helst fixa det, medan dagens bilar är så tekniska att man måste lämna in dem för allt.
  Sticka och virka … hm – där går gränsen för mig – är totalt okunnig på det området – vilket jag skyller på min oerhört elaka och opedagogiska slöjdlararinna på Flickskolan 🙂
  Hoppas nu du blir frisk från förkylningen och att ni får en trevlig och skön semester!

 4. Vilken jädra otur att få en elak slöjdlärarinna, det hade inte jag. Minns att vi fick sitta och trampa runt med symaskinsnål på papper med utritade cirklar, med trampa på o nål utan tråd som, skulle perforera. Min bästa vän sydde ner en nål som gick av och satt fast i fingret. Då fick jag ta henne till slöjdläraren som tog en tång och drog ut nålen med. Det var lite läskigt, men jag var alltid tapper när folk gjorde sig illa, hjälpte så gott jag kunde. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s