När kommer värmen?

Några sega veckor med mest kroppsligt gnöl verkar idag ha lagt sig. Jag tycker det är så tråkigt att skriva när jag inte mår bra, fast jag läser runt hos er andra.

Jag stickar och läser mest, inget direkt händer ju. Plockade pyttelite trattisar förra helgen, men fick ta mig hem fort som bara den, säger bara IBS.

Hemma har vi ingen isolering i taket, de är på gång med att sätta upp nytt, men det verkar ta lång tid. Som om inte det räckte har vi ingen värme i elementen, fast de lovade att en läcka skulle vara upptäckt, lagad och värmen påsatt till igår. Så sjutton heller, vi vaknar och fryser, golven ska vi inte tala om de är så kalla. Jag som alltid är varm har både tröjor och tofflor på mig.

 

2 kommentarer på “När kommer värmen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s