Ännu ingen ordning

Med klantiga rörpulare sitter jag nu med långkalsonger, långklänning, raggsockor, tjock fleeströja, tofflor och torgvantar, funderar på att leta upp en mössa. Igår var det kallt 17,1 grad idag är det nog 16 i bästa fall. Ännu oisolerat tak, de blir aldrig klara och ännu ingen värme i elementen. De kom på att de nog måste lufta elementen i varje lägenhet, hit kommer de på fredag.

Tröttsamt att frysa hela tiden vilket gör att min fibromyalgi frodas och värken, stelheten flänger runt i kroppen. Inte blir det bättre av att jag ska på mammografi ikväll. Jag fasar för detta, varje gång håller jag på att svimma, sist fick jag sitta ner på en stol, ska jag be om direkt denna gång. Det började när jag var njursviktig att bli knasigt vid mammografin, fattar inte varför?

Ännu har jag inte kommit iväg med min padda, jag berättade väl om texten som lägger sig över skrivstället. Så att sitta och liksom skriva i blindo funkar dåligt för flödet jag vill känna när jag skriver. Det är som om jag inte får ordning på orden när jag inte ser dem glida fram. Nu kom min text synlig under själva tangentbordet, jäkla sjukt det här.

 

En kommentar på “Ännu ingen ordning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s