Mitt eget ekorrhjul av infektioner …

Jaha, så blev det min tur med första förkylningen, bara tacka maken som smittade ner mig. Testar nu ColdZyme en spray som ska förkorta och/eller göra förkylningen lindrigare.
Här händer inte mycket, känner mig risig och gör lite inhopp med att plocka disk ur diskmaskinen, tar hela dagen. Har rensat mina blommor från torra blad och vattnat, de överlever lättare då.
Jagar små äckliga flugor, inte bananflugor utan en nättare variant, mer svårfångad sort som inte söker sig till mina glas med vinäger, honung och dutt diskmedel.
Helst vill de surra runt mig och ljuset från paddan, svor långa haranger i min jakt, klappade ihop händerna som efter en sällsynt lyckad konsert, utan att en enda liten jäkel dog. Nu har jag hämtat mitt racket med el, nu dör de. Plus att jag har tagit död på ett gäng som vimsade runt i sovrumsfönstret.
Köpte en ny vanlig Nivea dagcream till ansiktet och inte tålde jag den, det kliar fast jag har tvättat av mig skräpet. Så fort de blandar ner underligheter då kliar det på mig. Jag brukar aldrig köpa dessa sk mirakelmedel mot rynkor, hellre rynkig än kliande rodnande hy.
Maken jobbar igen, somliga tar sig på fem dagar, själv är jag livrädd att det ska bli lika långdraget som sist. Ändå har han suttit som förvisad hela helgen i fåtöljen i andra hörnet av vardagsrummet, han har sovit i gästsängen och bara det är ett straff, med värk i höfterna efter några nätter. Sen har vi spritat inte i glasen utan händerna och tvättat händerna oftare än vanligt. Allt för att jag inte skulle smittas ner … jag får nog skaffa mig eller maken ett syrgastält att låsas in i när bacillerna hoppar omkring som värst.
Tjingeling!

En kommentar på “Mitt eget ekorrhjul av infektioner …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s